lunes, 24 de octubre de 2011

URRIAREN 23KO JARDUNALDIA

EUSKAL LIGA: Lagun Onak 3 - GOIERRI K.E. 8

Garaipen garrantzitsua larunbatekoa sailkapeneko lehen postuetara salto egiteko. Partidua arratsaldeko 6:15tan jokatu zen Galdakaon.Lehenengo zatia 1-2 amaitu zen eta urretxuarrak abantaila handiagoa izateko aukerak izan zituzten. Bigarren zatian lehenengo 5 minututan 2 gol sartu zituzten eta nahiz eta, bizkaitarrek 2-4koa sartu, hurrengo minutuan bostgarrena sartu zuen Montxik. Orduan, etxeko taldea atezain-jokalaria atera zuen eta GOIERRI K.E.k defentsa ona eginez beste hiru gol sartu zituen atea hutsik zegoela aprobetxatuz. Lagun Onak bere hirugarren gola azken minutuan sartu zuen. Aritzek partidu bikaina jokatu zuen. Gutxinaka ,iaz erakutsi zuen maila izugarria berreskuratzen ari da
Aritz,Montxi(4),Josu,Borja(1),Xabi,Nordin(2),Danilu(1),Dani,Txingu eta Enekok jokatu zuten.

Victoria importante la del sábado para engancharse al grupo cabecero. El partido se jugó a las 6:15 en Galdakao. La primera parte acabó 1-2 aunque se tuvieron oportunidades para que el marcador fuera más favorable. En la segunda parte, se marcaron 2 goles en los primeros 5 minutos y aunque los vizcaínos marcaron su segundo gol, Montxi marcó el quinto al minuto siguiente y el partido parecía que quedaba sentenciado. Y asi ocurrió, porque el equipo vizcaino sacó portero-jugador y el GOIERRI K.E. ,a base de una gran defensa , aprovechó para marcar otros 3 goles a puerta vacía. El Lagun Onak metió el tercero a falta de un minuto. Hay que destacar la actuación de Aritz, que poco a poco está alcanzando el grandísimo nivel que tuvo el año pasado antes de la lesión.
Jugaron: Aritz,Montxi(4),Josu,Borja(1),Xabi,Nordin(2),Danilu(1),Dani,Txingu y Eneko.

3.ERREGIONALA Hirukide 2 - GOIERRI K.E. 1

Tolosan jokatutako Ostiral gaueko partidua nahiko irregularra izan zen. Hasiera ona izan zuen Goierrik eta joku on horri esker markagailuan aurreratu zen. Defentsan izandako hutsei esker, abantaila galdu eta etxekoek, 2 gol sartuta, tolosarrak aurretik joan ziren atsedenaldira.
Bigarren zatian, defentsan izandako hobekuntza ez zuten aprobetxatu erasoan joku ona egiteko baina, hala ere, aukera onak izan zituzten berdinketa edo garaipena lortzeko baina ez zituzten gauzatu.
Mikel,Alvaro,Gorka,Mohcine,Prieto,Marcos,Yassin,Endika,Jose,Ander(1) eta Jossanyk jokatu zuten.

Partido irregular el jugado el viernes noche en Tolosa. El comienzo del partido fue bueno por parte del Goierri, dando lugar al 0-1. A partir de aqui, los continuos errores en la defensa dieron lugar al 2-1 con lo que termino la 1 parte.
En la 2 parte la defensa visitante mejoro, pero el ataque se bloqueo por los continuos errores de posicion. A pesar de esto, el Goierri tuvo varias ocasiones claras, que inxplicablemente fueron desaprovechadas por lo jugadores.
Jugaron; Mikel, Alvaro, Gorka, Mohcine, Prieto, Marcos, Yassin, Endika, Jose, Ander (1), y Jossany.

JUBENILA- JUVENIL: GOIERRI K.E. 7 - San Patricio 3

Partidu nahiko parekatua, nahiz eta hori ez dirudien emaitza ikusita. Lehenengo zatia 3-0 emaitzarekin amaitu zen ta partidua erreza izango zela zirudien baina kanpotarrak 3-2 gerturatzea lortu zuten, oraindik 15 minutu falta zirela. Klabea 4. gola nahiko goiz sartu zutela izan zen eta partidua bukaera arte pixkat errezago izan zen. Markagailuan 7-2 jarri ziren eta donostiarrek 3na azken minutuan sartu zuten. Esan behar da, Unai atezaina oso partidu ona jokatu zuela.
Unai,Ander, Yassin(1),Jorge(1),Hanza(2),Alexandru(2),Alex(1),Sebas eta Unaiek jokatu zuten

Partido parejo, a pesar de lo ke dice el marcador. La primera parte terminó con 3-0 en el marcador y parecía que el partido iba a ser un camino de rosas pero los visitantes marcaron 2 goles en 15 minutos y se pusieron 3-2. La clave estuvo en que el GOIERRI K.E. marcó su cuarto gol nada más encajar el segundo y de aquí hasta el final el partido fue algo más sencillo.Consiguieron elevar el marcador hasta el 7-2 y los donostiarras marcaron su tercer gol en el último minuto.Destacar a Unai, el portero,que hizo un gran partido.
Jugaron:Unai,Ander,Yassin(1),Jorge(1),Hanza(2),Alexandru(2),Alex(1),Sebas y Unai.

KADETEA; GOIERRI K.E. 2 - Hirukide 13.

Partidu ona igande goizean Aldirin jokatutakoa. Gaztetxoek dena eman zuten baina tolosarrak urte bat zaharragoak zirela asko nabarmendu zen. Dena den, ikuskizun ona eman zuten urretxuarrak eta ikuslegoak ondo eskertu zion txalo zaparrada handia emanez. Kiroldegia ia leporaino zegoen.
Kontutan hartu behar da, adin hauetan, ikastea dutela helburu eta gutxinaka antzematen ari da beraien jokuan.
Ibai(1),Gorka,Dani,Rafa,Julen(1),Ander,Iker G.,Andoni,Iker U.,Maikel,Xabi eta Albertok jokatu zuten

Buen partido el disputado por los potrillos el Domingo a la mañana en el Aldiri. A pesar de la diferencia de altura, los jovenes jugadores locales lo dieron todo para hacer disfrutar al numerosisimo publico que se dio cita en el polideportivo, se rozo el lleno.
Poco a poco los jugadores van asimilando conceptos y familiarizandose con este deporte, el cual es el objetivo en estos primeros meses por el cuerpo tecinco.
Jugaron; Ibai (1), Gorka, Dani, Rafa, Julen (1), Ander, Iker G, Andoni, Iker U, Maikel, Xabi y Alberto.