sábado, 1 de octubre de 2011

JARDUNALDI BIKAINA GOIERRI K.E. KO TALDEENA!! JORNADA PERFECTA DE LOS EQUIPOS DEL GOIERRI K.E.

GOIERRI JUVENIL 2011-2012
EUSKAL LIGA: GOIERRI K.E. 6 - Berriotxoa 5
Garaipen garrantzitsua etxean urretxuarrena. Partidua oso ondo hasi da eta hamargarren minuturako 4-0 irabazten hasi dira. Joko ona erakusten ari ziren baina,aurreko astean Gasteizen bezela, egindako hutsengatik bizkaitarrak 4-3 gerturatu dira. Lehen zatia 2 minuturen faltan, etxekoek 5-3 jarri dute markagailuan.
Bigarren zatia, ez da batere ona izan etxekoek egindakoa eta kanpokoek 5-5 berdintzea lortu dute oraindik 8 minutu falta zirenean. GOIERRI K.E.koek urduri zeudela zirudien eta zailtasunak izan dituzte bere jokoa eiteko.Dena den, 3 minutu falta zirenean, 6.a sartu dute eta markagailua ez da mugitu, nahiz eta 2 taldeek, bere aukerak izan gola sartzeko.
Aritz,Xabi,Montxi(1),Borja(1),Nordin(1),Josu,Dani(1),Txingu(1),Eneko(1) eta Danilu jokatu dute.
Hurrengo astean Santurtzin jokatuko dute Mamarigako taldearen aurka.

Importante victoria la de los urretxuarras. El partido ha empezado muy bien y para el minuto 10 ganaban 4-0. El juego estaba siendo bueno, pero, como ocurrió en la semana pasada en Vitoria, errores defensivos han propiciado que los vizcaínos hallan puesto el marcador 4-3.A falta de 2 min para terninar la primera parte, el equipo local ha subido el 5-3 al marcador. La segunda parte ha sido mala por parte de los del GOIERRI K.E.  y el Berriotxoa ha aprovechado para empatar en el marcador a falta de 8 minutos. Parecía nerviosos el equipo local, pero a falta de 3 minutos han conseguido marcar el sexto gol. No se ha movido el marcador de ahí hasta el final , pero los dos equipos han tenido oportunidades de hacerlo.
Han jugado: Aritz,Xabi,Montxi(1),Borja(1),Nordin(1),Josu,Dani(1),Txingu(1),Eneko(1) y Danilu.
La semana que viene el partido es contra el Mamarigako en Santurtzi.

3.ERREGIONALA:GOIERRI K.E. 2 - Umore Ona 1
Partidua parekatua izan da baina urretxuar talde gaztea ,joko ona erakutsiz,  garaipena lortu du liga hasteko. Lehenengo zatia 1-0 emaitzarekin amaitu da. Bigarrenean nafarrek berdinketa lortu dute 8 minutu falta zirenean eta partiduko azken jokaldian GOIERRI K.E.koek garaipenaren gola lortu dute. Garaipen garrantzitsua eta merezia.
Olivo,Gorka,Alvaro,Jose,Yassin(2),Mikel,Ander,Endika eta Marcos jokatu dute.
Hurrengo astean Gure Txokoaren aurka jokatuko dute Beran.

El partido ha sido parejo pero los urretxuarras, con buen juego, han conseguido la victoria empezando muy bien la temporada. La primera mitad ha terminado con el marcador de 1-0. Los navarros han empatado a falta de 8 minutos pero en la última jugada del partido el GOIERRI K.E. ha marcado el segundo gol. Victoria importante y muy merecida.
Han jugado: Olivo,Gorka,Álvaro,Jose,Yassin(2),Mikel,Ander,Endika y Marcos.
La semana que viene juegan en Bera contra el Gure Txokoa .

JUBENILA: Tolosala 2 - GOIERRI K.E. 4
Partidu ona jubenilek jokatutakoa. 5 jokalari bakarrik joan dira eta garaipena lortzeko ez dute arazorik izan. Gainera 3 minuturen faltan 3 jokalarirekin geratu dira Alex kanporatua izan bait da. Lehenengo zatia 0-2 ko emaitzarekin amaitu da. Esfortzu handia egin dute jubenilek garaipen hau lortzeko.
Unai, Ander,Alex(1),Yassin(2) eta Unai García de Albeniz(1) jokatu dute.
Hurrengo astean Inter-en kontra jokatuko dute Aldirin.
Buen partido de los juveniles. Ademas, solo han ido 5 jugadores y a pesar de ello, no han tenido excesivos problemas para ganar. La primera parte ha terminado con el resultado de 0-2. Gran esfuerzo el realizado por los chavales para lograr la victoria.
Han jugadoo: Unai,Ander,Alex(1),Yassin(2) y Unai Garcia de Albeniz(1).
La semana que viene juegan contra el Inter en el Aldiri.