domingo, 9 de octubre de 2011

RESULTADOS DE ESTA SEMANA

EUSKAL LIGA - LIGA VASCA: Mamarigako 5 - GOIERRI K.E 4
Partidua larunbat arratsaldean Santurtzin jokatu zen. GOIERRI K.E.-n jokalari batzuk falta ziren baina jokatu zutenek ez zuten partidu txarra jokatu, batez ere, bigarren zatian. Norgehiagoka parekatua izan zen eta urretxukoek,gutxienez, berdinketa merezi izan zuten baina,hasierako partidutan gertatzen ari den bezela, egindako hutsei esker, saririk gabe geratu ziren. Lehenengo zatia 3-2ko emaitzarekin amaitu zen, Montxik sartutako 2 golei esker. Etxekoek 4.na sartu zuten bigarren zatiko hasieran, baña Urretxuko taldea berdinketa lortu zuen 6 minuturen faltan. Falta ziren minutu horietan 2 taldeek garaipena lortzeko aukerak izan zituzten baña 14 segundu falta zirenean etxekoek gola lortu zuten.
Olivo,Txingu,Montxi(2),Dani,Danilu, Nordin,Xabi(1),Josu(1) eta Enekok jokatu zuten. Hurrengo partidua Sasikoaren aurka izango da larunbaten arratsaldeko 6tan Aldirin.
Desenlace nefasto del partido disputado en la tarde del sábado en Santurtzi. El GOIERRI K.E. acudía con algunas bajas pero el equipo dio la talla, sobre todo, en la segunda mitad. El partido fue parejo y los de Urretxu merecieron, por lo menos, el empate pero errores propios, como está ocurriendo en estos comienzos, les privaron de ello. El primer tiempo acabó con 3-2, gracias a 2 goles de Montxi. Los vizcaínos marcaron el cuarto al comienzo de la segunda parte, pero el GOIERRI K.E. empató a falta de 6 minutos. A partir de ahí, cualquiera de los 2 equipos puedo llevarse el triunfo, pero los de Santurtzi marcaron el gol a falta de 14 segundos.
Jugaron: Olivo,Txingu,Montxi(2),Dani,Danilu, Nordin,Xabi(1),Josu(1) y Eneko.El siguiente partido es este sábado en el Aldiri a las 18:00 horas

3.ERREGIONALA - 3ª REGIONAL: Gure Txokoa 1 - GOIERRI K.E. 6
Partidu ona Goierrik Nafarrona egindakoa. Partiduari ondo ekin zioten, azkenaldin eta iaz ez bezela, gertatzen ari den bezela. Horregatik, goiz sartu zuen Alvarok lehenengo gola. Lehenengo zatia 0-3ko emaitzarekin amaitu zen, urretxukoen lan serioari esker.
Bigarren zatian berdin jarraitu zuten eta honi esker, 0-6ko emaitza ere jarri zuten markagailuan. 10 minutu falat zirela Goierrikoek erlajatu ziren eta etxekoek beraien gola sartu zuten. Entrenatzaileei, jarrera hau, ez zitzaien batere gustatu.
Jossany,Alvaro(1),Jose(2),Marcos,Gorka,Prieto,Mohcine,Endika(1),Yassin(2),Ander eta Mikel jokatu zuten.
Buen partido el disputado ayer en tierras Navarras por parte del Goierri B. Al igual que la jornada pasada y a diferencia del año anterior, los jugadores volvieron a salir desde el minuto 1 con gran tension y concentracion, lo cual dio lugar a que pronto se adelantasen en el marcador por medio de Alvaro.
A pesar de la juventud visitante y la experiencia local, los jugadores del Goierri K.E. no se descentraron y siguieron a lo suyo, de esta manera llegaron con un comodo pero peligroso 0-3 al descanso.
En el inicio de la 2 parte, a pesar de la ventaja en el marcador, no hubo relajacion por parte del Goierri y siguieron practicando el fubol sala de la 1 parte, llegando a ponerse en el marcador con un claro 0-6 a favor, uno de los goles logrado por Endika con el pecho.
Entonces a falta de 10 minutos para la conclusion del partido, llego la relajacion del equipo visitante, cosa que no gusto nada a los entrenadores y que dio lugar al tanto marcado por los locales a falta de 30 segundos, algo a mejorar por el Goierri.

Por parte del Goierri K.E. jugaron; Jossany, Alvaro (1), Jose (2), Marcos, Gorka, Prieto, Mohcine, Endika (1), Yassin (2), Ander y Mikel.
JUBENILA- JUVENIL: GOIERRI K.E. 3 - Inter 5
Partidu nahiko txarra jubenilena larunbat goizen Aldirin. 6 jokalarirekin bakarrik jokatu zuten baina partidua irabazteko aukerak izan zituzten. Atsedenera 1-3 emaitzarekin iritsi zen eta 8 minuturen falta 3ko berdinketa lortu zuten. Hortik aurrera, nekearen eraginez, gaizki jokatu zen eta Donostiarrek garaipena lortu zuten.
Unai,Alexandru,Yassin(3),Ander,Unai Albeniz eta Jorgek jokatu zuten.

Partido bastante irregular el del sábado a la mañana en el Aldiri. Sólo jugaron 6 jugadores pero ,aún y todo, se tuvieron oportunidades de ganar. Al descanso se llegó con 1-3 y afalta de 8 minutos, el equipo urretxuarra logró empatar. Sin embargo, a causa del cansancio, se tomaron decisiones erróneas y el equipo donostiarra logró la victoria.
Jugaron: Unai,Alexandru,Yassin(3),Ander,Unai Albeniz y Jorge.