martes, 1 de noviembre de 2011

AZKEN JARDUNALDIKO EMAITZAK

EUSKAL LIGA: GOIERRI K.E. 3 - Tolosala 4

Porrota asteburu honetan liderraren kontra.Partidua parekatua izan zen baina kanpotarrek beraien aukerak hobeto aprobetxatu zituzten eta garaipena lortu ere. Hasiera ona izan zuten urretxuarrek 2-0 aurreratzea lortuz, baina 2 zorte txarreko jokaldietan kanpotarrek berdinketa lortu zuten. Lehen zatia emaitza horrekin bukatu zen. Bigarren zatian liderrak aurreratzea lortu zuen eta gero Goierrik berdindu baina 6 minutu falta zirenean Tolosarrek laugarren gola sartu zuten. Goierrik aukerk izan zituen berdinketa lortzeko baina partidua horrela amaitu zen.
Aritz,Borja,Danilu(1),Montxi(2),Dani,Eneko,Nordin,Josu eta Anderrek jokatu zuten

Derrota este fin de semana ante el líder. el partido fue igualado pero los visitantes aprovecharon mejor sus oportunidades y se llevaron la victoria. El principio fue bueno para los locales ya que se adelantaron 2-0 pero los tolosarras, en 2 jugadas afortunadas, empataron a 2, resultado con el que se llegó al descanso. En las egunda parte, el líder consiguió adelantarse en el marcador;el Goierri empató, pero a falta de 6 minutos recibió el cuarto gol. a pesar de tener oportunidades de,por lo menos empatar, el partido concluyó con ese resultado.
Jugaron: Aritz,Borja,Danilu(1),Montxi(2),Dani,Eneko,Nordin,Josu y Ander

3.ERREGIONALA: Atsedena

JUBENILA: Zarautz 6 -  GOIERRI K.E. 5

Partidu ona liderraren kontra. Garaipena esku izan zuten(1-5 irabazten joan ziren) baina beraien erruz eta baita epailearen paperaren erruz(entrenatzaileek oso haserre itzuli ziren Urretxura), azkenean porrota jaso zuten. Azpimarratu nahi dugu, Zarautzen bizitako esperientzia oso txarra izan zela, aldageletatik hasita ikuslegoa eta aurkako taldearen jarreraraino(jokalarien motxilak txistuz beteta amaitu zuen...).
Unai,Ander(1),Yassin(3),Jorge(1),Hanza,Alex,Unai G. eta Sotok jokatu zuten

Buen partido contra el líder. Se tuvo la victoria a mano(fueron ganando 1-5) pero tanto por fallos propios como por el arbitraje sufrido(los entrenadores volvieron muy indignados), al final el equipo perdió 6-5.
Queremos denunciar la mala experiencia vivida por el equipo, tanto por parte del público como por el equipo contrario.(algunas mochilas aparecieron llenas de escupitajos, el vestuario sin luz y teniendo que abandonarlo....)
Jugaron: Unai,Ander(1),Yassin(3),Jorge(1),Hanza,Alex,Unai G. y Soto

KADETEA: Mollarri 11 - GOIERRI K.E. 0

Larunbat goizean Zarautzera jokatzera joan ziren. Lehenengo zatian lo atera ziren eta 9 gol jaso zituzten. Bigarren zatian asko hobetu zuten eta aukerak izan zituzten golak egiteko. Entrenatzaileek pozik daude hobekuntza nabaria izaten ari bait da eta ziur goiz emaitzetan isladatuko dela.Gora Kadetea!!

Los potrillos siguen con su etapa de aprendizaje y se el sábado a la mañana se trasladaron a Zarautz. En la primera parte salieron dormidos y encajaron 9 goles. En la segunda mejoraron mucho y plantaron cara al contrario incluso teniendo bastantes ocasiones para marcar algún gol. Los entrenadores están contentos con su progresión y seguro que pronto dará sus frutos. Aupa potrillos!!