jueves, 10 de noviembre de 2011

AZAROAREN 5KO EMAITZAK

EUSKAL LIGA:   Ventanas ISU Leihoak 2 - GOIERRI K.E. 7
Garaipen garrantzitsua  Lasarten lortutakoa sailkapeneko lehen postuetan mantentzeko. Partidua parekatua izan zen nahiz eta emaitzak hori ez dirudien. Lehenego zatia 1-2 amaitu zen urretxuarren alde. 1-4 jarri ziren aurretik baina lasartearrak bigarrena sartu bezain laster, atezain-jokalaria atera zuten eta arriskua sortu zuten. Dena den, porteria hutsik zegoela, GOIERRIkoek abantaila handitzea lortu zuten garaipena lortuz.
Aritz(1),Danilu(3),Montxi(1),Dani(1),Nordin(1),Borja,Josu,Txingu,Eneko eta Xabik jokatu zuten.

Victoria muy importante la conseguida en Lasarte para seguir en los puestos cabeceros. Aunque el marcador parezca que dice lo contrario, el partido fue parejo. Al descanso se llegó con 1-2. En la segunda parte llegaron a ponerse 1-4, pero los lasartearras, después de marcar su segundo gol, sacaron portero-jugador y llevaron mucho peligro. No consiguieron aprovechar ninguna de sus oportunidades y el GOIERRI K.E. logró distanciarse en el marcador y ganar el partido aprovechando que la portería contraria estaba vacía.
Jugaron: Aritz(1),Danilu(3),Monxi(1),Dani(1);Nordin(1),Borja,Josu,Txingu,Eneko y Xabi