domingo, 11 de diciembre de 2011

ABENDUAREN 10KO EMAITZAK

EUSKAL LIGA : GOIERRI K.E. 5 - Uxoa 4
A ze garaipen handia larunbaten lortutakoa.Partidua oso ondo hasi zen 40. segundurako markagailuan aurretik jartzea lortu bait zen Montxik sartutako penalti baten bitartez. Laudiotarrek 8. minutuan berdinketa lortu zuten baina atsedenera iritsi baino lehen urretxuarrek 2 gol sartu zituzten.  Bigarren zatian jokua parekatua izan zen baina 8 minutu falta zirela GOIERRI K.E. k laugarren gola sartu eta arabarrek atezain-jokalariarekin jokatzea erabaki zuten. Aritz atezainak atea hutsik zegoela aprobetxatu zuen bostgarrena egiteko 36. minutuan eta garaipena ia lortuta zegoela zirudien.Egia esan, nahiz eta emaitza 5-4 amaitu , kanpotarren 4.gola 2 segundu falta zirela lortu zuten
Aritz(1),Montxi(2),Danilu(1),Borja,Xabi,Josu,Dani,Txingu(1) eta Anderrek jokatu zuten

¡Qué victoria más importante la lograda este sábado! Con esta victoria consigue engancharse a los puestos cabeceros. El partido comenzó muy bien,con un gol conseguido por Montxi tras el lanzamiento de un penalti. Los de Llodio consiguieron empatar a los 8 minutos pero antes de que finalizara la primera parte los locales consiguieron ampliar el marcador en 2 goles. La segunda parte fue pareja pero a falta de 8 minutos el GOIERRI K.E. marcó el cuarto gol y y los alaveses decidieron jugar con portero-jugador. En una de estas jugadas,Aritz marcó el quinto gol con un lanzamiento de portería a portería y parecía que el partido quedaba sentenciado. Los alaveses redujeron el marcador hasta el 5-4 pero el cuarto gol lo marcaron a falta de 2 segundos.
Jugaron: Aritz(1),Montxi(2),Danilu(1),Borja,Xabi,Josu,Dani,Txingu(1) y Ander